;
GEORGOULIS TOYS - Μόνο τα παιδιά ξέρουν αυτό που ξάχνουν!!!
Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΙΔΡΩΤΙΚΟ για στεγνό δέρμα που διαρκεί μέχρι 5 μέρες με μια μόνο εφαρμογή! Σταματά τον ιδρώτα και την κακοσμία τοπικά για μέχρι και 5 ημέρες με μία μόνο χρήση! Κλινικά αποδεδειγμένη δράση ακόμα και κατά της υπερβολικής εφίδρωσης. Κατάλληλο για τις μασχάλες, τα πόδια, την πλάτη, την κοιλιά, κάτω από το στήθος και τις παλάμες. Αντιιδρωτικό spray χωρίς άρωμα, δεν λεκιάζει τα ρούχα. Αποτρέπει τους λεκέδες ιδρώτα. Απαλό με το δέρμα. Κατάλληλο για όλους! Οδηγίες χρήσης: Τοποθετείστε το Αντιιδρωτικό spray Perspi-Guard το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Ανακινήστε το καλά και ψεκάστε στην περιοχή που θέλετε. Τόσο απλά! Spray σώματος με άρωμα της αρεσκείας σας (deodorant) μπορεί να χρησιμοποιηθεί το επόμενο πρωί. Μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα άλλα αντιιδρωτικά αποσμητικά(antiperspirant/dry) γιατί θα μειώσουν στο ελάχιστο την δράση του Perspi-Guard. Το Perspi Guard συνεχίζει να σας προστατεύει ακόμα και μετά το ντους. Εφαρμόστε το ξανά όταν δείτε ότι αρχίζετε σταδιακά να ιδρώνετε και πάλι. Τώρα γνωρίζετε κάθε πότε χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση με το Perspi-Guard®!
€17,90
Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
Χρόνος παράδοσης: 1-2 days

Perspi Guard Αντιιδρωτικο

Συνδυάστε το με το PerspiGuard Odour Control Bodywash για πλήρη εξάλειψη των οσμών

Ingredients: Ethyl Alcohol, Aqua, Aluminium Chloride, Aluminium Chlorohydrate, Glycerin, Alcloxa, Dimethicone Copolyol, Propylene Glycol, Triethyl Citrate.

Πραγματική Κριτική για το Αντιιδρωτικο Perspi Guard στο Amazon.co.uk :

5.0 out of 5 stars
Amazing product! Best thing I have ever used!
 on 10 June 2017
Size: 50ml Verified Purchase
This stuff is simply amazing! I am SOOO happy I purchased. I applied this 4 days ago and it is still going strong including 3 gym sessions. I have tried everything from natural products to all types of roll ons but this stuff really works. I am very pleased and have more confidence”

Δείτε περισσότερες κριτικές στο Amazon.co.uk: https://amzn.to/2P3oJ83

Διαφορές ανάμεσα στα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά

Αντιιδρωτικά …σκοπός τους είναι να περιορίσουν την εφίδρωση. Μπορείτε να τα βρείτε και σε μορφή κρέμας, στικ, με ορυκτά ή αντιιδρωτικά σε μορφή σπρέι. Είναι όλα όμως τόσο αποτελεσματικά; Κάνουν όσα υπόσχονται; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα σημεία του σώματος ή είναι μόνο για την περιοχή της  μασχάλης;

Το PerspiGuard Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις μασχάλες, στα χέρια, στα πόδια, στην πλάτη, στην κοιλιά, κάτω από το στήθος, τους γλουτούς και την ηβική περιοχή ακόμα και στο πρόσωπο αρκεί να εφαρμοστεί με προσοχή και να μην εισέλθει στα μάτια.

Η χρήση του είναι εύκολη και είναι η πιο οικονομική λύση στην αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας σε αντίθεση με άλλες επεμβατικές λύσεις.

Παρέχει ένα κλινικά αποδεδειγμένο επίπεδο προστασίας που οι περισσότεροι χρήστες θα χρειάζεται να το εφαρμόζουν μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρούν την στεγνή αίσθηση. Μπορεί να απαιτείται συχνότερη εφαρμογή σε πιο ακραίες περιπτώσεις. Η μοναδική του φόρμουλα το καθιστά 100% ασφαλές. Χρησιμοποιείται ευρέως σε Ευρώπη και Αμερική από το 2006 ενώ έχει γίνει γνωστοποίηση στον ΕΟΦ.

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ

Οι αιτίες της υπεριδρωσίας μπορεί να διαφέρουν. Μπορεί να προέρχονται από γενετικές ή κληρονομικές πηγές ή από φυσιολογικές αιτίες (βάρος, διατροφή, ορμονικές αλλαγές) ή ψυχολογικές καταστάσεις όπως άγχος. Ανεξάρτητα από την αιτία, άσχετα με τις υποσχέσεις που δίνουν κάποιοι, δεν υπάρχει θεραπεία που να εξαλείφει πλήρως το πρόβλημα, υπάρχουν όμως διαθέσιμα προϊόντα και θεραπείες που θα ελέγχουν τουλάχιστον το πρόβλημα. Για πολλούς ασθενείς, αυτές οι θεραπείες μπορούν να μειώσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης ή ακόμα και σχεδόν να την σταματήσουν, αλλά για τους άλλους η υπεριδρωσία μπορεί να είναι μια δια βίου μάχη.

Όταν παρουσιαστούν συμπτώματα, η πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση είναι η χρήση ενός τοπικού αντιιδρωτικού υψηλής απόδοσης, όπως το Perspi-Guard Maximum Strength Antiperspirant Spray.

Το Αντιιδρωτικό Perspi-Guard Maximum Strength Antiperspirant Spray έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα δραστικών συστατικών ,ακόμη και από προϊόντα που διατίθενται στα ράφια των super markets ώστε να είναι 100% ασφαλές και ταυτόχρονα να παρέχει maximum προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία που αυτός προκαλεί.

Ετικέτες προϊόντος