;
GEORGOULIS TOYS - Μόνο τα παιδιά ξέρουν αυτό που ξάχνουν!!!
Καστορέλαιο 100% φυτικό προιόν
Παλιά τιμή: €9,50
€7,90
Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Για χρήση στην αρωματοθεραπεία και στην κοσμετολογία.

Το καστορέλαιο προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά και τις βλεφαρίδες λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε . Θρέφει τις ίνες της τρίχας , δυναμώνει τους τριχοθύλακες και αυξάνει την ανάπτυξη των τριχών χάρη στα Ω-6 λιπαρά οξέα. Επιπλέον θεωρείται κατάλληλο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και ανακουφίζει το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής αποκαθιστώντας το δερματικό υδρολιπιδικό φραγμό. Επιπλέον η διεισδυτικότητα του λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας το καθιστά κατάλληλο για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος ,την πλούσια ενυδάτωση, την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί στα νύχια για προστασία και δύναμη και στα χείλια για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Παρουσιάζει μοναδικές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών παθήσεων, όπως ακμή και εκζέματα ,χάρη στο ρικινελαϊκό οξύ το οποίο έχει πλούσια σύνθεση σε Ω-9 λιπαρά οξέα .

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

· Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα, αλλά ιδανικά για μία νύχτα. ‘Έπειτα λούστε κανονικά τα μαλλιά σας.

· Μπορείτε να βάζετε σε μια μπατονέτα λίγο καστορέλαιο και να το εφαρμόζετε στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας , κάθε βράδυ.

· Για δερματικά προβλήματα ,μουλιάστε ένα κομμάτι βαμβάκι με καστορέλαιο και εφαρμόστε στο σημείο που έχετε πρόβλημα, ιδανικά πρωί και βράδυ.

100% ΦΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ VEGAN

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΧΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Ετικέτες προϊόντος