;
GEORGOULIS TOYS - Μόνο τα παιδιά ξέρουν αυτό που ξάχνουν!!!
Ένα καταπληκτικό σπορ αυτοκίνητο με ελκυστική εμφάνιση και ραδιοχειριστήριο, αφιερωμένο στους αγαπημένους υπερήρωες και τους πιο ένθερμους θαυμαστές τους! Το αυτοκίνητο κινείται εμπρός/πίσω, στρίβει αριστερά/δεξιά, σταματά, έχει φώτα και πολύ γρήγορα θα υπερηφανεύεται για τη θέση του ανάμεσα στα αγαπημένα σας παιχνίδια! Επιλέξτε ένα ή φτιάξτε μια συλλογή από τα 4 αυτοκίνητα - έτσι τα παιχνίδια θα είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστικά!
Κατασκευαστής: ΟΕΜ
€19,90
Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
*
  •  Επιλογές: 4 - επιλέξτε από τα κουμπιά επιλογής
  •  Διαστάσεις συσκευασίας σε cm: 24 x 11 x 8,5
  •  Τροφοδοτικό για το αυτοκίνητο: 3 x 1,5 VA A  μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)
  •  Τροφοδοτικό για το τηλεχειριστήριο: 2 x 1,5 VA A μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)
  •  Υλικό: μη τοξικό πλαστικό
  •  Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.
  •  Κατασκευασμένο στην Κίνα

 

Το Car Heroes radio control 4 directions είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι με ελκυστική εμφάνιση και ραδιοχειριστήριο, αφιερωμένο στους αγαπημένους υπερήρωες και τους πιο ένθερμους θαυμαστές τους! Αυτό το αυτοκίνητο είναι τέλειο για όλους τους θαυμαστές των υπερήρωων μικροί και μεγάλοι που λατρεύουν να διασκεδάζουν με αυτοκίνητα.

Το Remote Control Heroes Car προσφέρει μια ποικιλία επιλογών παιχνιδιού. Κινείται εμπρός και πίσω, στρίβει δεξιά και αριστερά, σταματά και έχει φώτα. Αυτό το κάνει εξαιρετικά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να παίζεις. Με τις λειτουργίες και τις δυνατότητές του θα πάρει τη θέση της τιμής ανάμεσα στα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών.

Το αυτοκίνητο-παιχνίδι διατίθεται σε 4 διαφορετικές παραλλαγές, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να επιλέξουν τον αγαπημένο τους υπερήρωα ή να συλλέξουν ολόκληρη τη συλλογή. Έτσι, τα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά και ποικίλα.

Το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό πλαστικό, ασφαλές για παιδιά. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ηλικιών.

Αυτό το αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο είναι ένα ιδανικό δώρο για κάθε θαυμαστή των υπερήρωων μικρών ή μεγάλων. Προσφέρει όχι μόνο διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και μια ευκαιρία ανάπτυξης των κινητικών δεξιοτήτων και του συντονισμού των παιδιών.